Då vår föreläsare om isracing fick förhinder ordnade vi en klubbträff och gick igenom och bemannade kommande månaders deltagande i olika evenemang. Efteråt hade vi en trevlig pratstund om vinterns projekt och förväntningar på den kommande sommaren.

 

 

 

Under sommaren 2024 kör NMH Umeå och UVS en gemensam aktivitet från den 12 juni till den 4 september kl 18.00-20.00.

NMH Umeå kommer att ha stillastående träffar onsdag ojämn vecka när UVS åker i väg på Cruising, vid jämn vecka har UVS stillastående träffar, valfrihet finns för deltagare vad man vill göra onsdagar ojämn vecka att antingen vara kvar på området eller åka i väg på Cruising.

Skärtorsdag firades med grillade hamburgare i garaget. Ett drygt femtiotal glada motorvänner slöt upp, gamla bekanta, såväl som några nya ansikten - Välkommen i gänget! Vi hade till och med ett par stycken på väg till Blåkulla som stannade till och parkerade kvastarna, den ena dock med lite olyckligt resultat :). Dagen till ära bjöds alla medlemmar på grillade hamburgare, kaffe och gofika och alla lät sej väl smaka - tidvis var det nästan tyst i lokalen, eftersom alla hade fullt upp med att äta. När alla var mätta och belåtna, återställdes ordningen och det vanliga surret och skratten kom igång igen. En trevlig kväll i glada vänners lag. Nu har vi bara en månadsträff kvar innan sommarens aktiviteter tar vid. I slutet av Maj har vi första Tisdagskörningen, och i Juni är det dags för Torsdagarna i parken igen. Planeringen är i full gång - hör gärna av er om ni har ideer på mål för Tisdagskörningar eller andra aktiviteter. Det kommer en vår, och en sommar - även om det är svårt att tro när man tittar ut genom fönstret. Vi längtar!!! I väntan på sol och värme, ses vi igen nästa månad, samma tid, samma plats.

Norrlands Motorhistorikers årsmöte inleddes med besök på Eliza skotermuseum med mycket roligt att titta på. Trevligt  med mycket nostalgi att titta på.
Därefter lunch och årsmöte på Scandic Syd.
Här några bilder från dagen:

Idag har vi daglediga besökt Stures Samlingar för sista gången denna vinter/vår.
Mycket välbesökt och trevligt med mycket nostalgi att titta på och gott fika.
Vi hoppas att vi får komma tillbaka till hösten.

I ett fint vinterväder 2:a lördagen i mars genomfördes
VinterRundan i Lycksele. 60-talet entusiaster fördelade
på 25-talet fordon hade en fantastisk dag.
1:a Patrik Risberg 2:a Per Samuelsson 3:a Jessika Munther.
Arr. i samarbete med Vuxenskolan.

 

Vid kvällens föreläsning/besök hos Norrskenchoppers i Umeå fick vi ta del av hur deras arbetskvällar ser ut och vilka byggen de gör. Att ha en så fin lokal med verktyg och maskiner och en fin gemenskap gör att man ser hur kul de har att bygga om motorcyklar. Vi såg förresten en Alfa Romeo MC ...

Vi tackar för en fin visning och trevligt umgänge, verkligen kul att hälsa på en annan motorklubb i samma stad.