Norrlands motorhistoriker

Högakustensektionen

Högakustensektionen

Norrlands motorhistoriker är klubben för alla som gillar gamla fordon. Som medlem i klubben har du många förmåner, billig försäkring, tidningen veteran aktuellt och gratis annonsering på klubbens hemsida, mm. Bli medlem redan idag.

Norrlands Motorhistoriker
Högakustensektionen
c/o Edholm
Rö 136, 870 15 Utansjö
25 mars, 2024
Moderklubbens årsmöte i Umeå 23/3

Norrlands Motorhistorikers årsmöte inleddes med besök på Eliza skotermuseum med mycket roligt att titta på. Trevligt  med mycket nostalgi att titta på. Därefter lunch och årsmöte på Scandic Syd. Här några bilder från dagen:

Läs mer
5 november, 2023
MHRF remissvar om ELV-direktivet

  Läs gärna MHRF:s remissvar om ELV-direktivet https://mhrf.se/.../mhrfs-remissvar-till...      

Läs mer
31 oktober, 2023
Vårt rullande kulturarv måste räddas!

EUs ELV-förordning hotar fordonshobbyn – var med och skapa opinion! Motorhistoriska Riksförbundet har mottagit Regeringskansliets remiss om EU-kommissionens förslag att ändra det nuvarande ELV-direktivet, som är en rekommendation, till en förordning som blir tvingande och ska gälla för alla fordon inom EU.Förslaget, som det nu är utformat, innebär stora negativa och långtgående konsekvenser för bevarandet […]

Läs mer
2 september, 2023
Medlemsrabatter Höga Kusten
Läs mer
2 februari, 2023
Vinnare i julkrysset 2022

Vinnare i julkrysset i Veteranaktuellt nr 4 2022: Lennart Forsberg Örnsköldsvik, Rickard Önhult Lycksele, Robert Engman Sollefteå, Ulrika Forsman Karlsson Umeå, Roger Häll Vistträsk, Viktor Härdin Dyrvold Bonässund, Ann-Sofie Johansson Luleå, Sören Näsström Husum, Bernt-Erik Gustafsson Ersmark och Sven-Olov Öberg Åsele. GRATTIS!

Läs mer
12 december, 2021
Högakustensektionens julbord

Ett par bilder från vårt julbord.

Läs mer
7 augusti, 2021
Moderklubbens årsmöte 7 augusti

Några bilder från moderklubbens senarelagda årsmöte. Det skulle egentligen hållas i Kramfors men på grund av det rådande läget blev det en nedskalad version i Skellefteåsektionens klubblokal i Skellefteå.

Läs mer

Evenemang Högakusten

  • Inga evenemang
  • Medlemsrabatter Höga Kusten

    Medlemsrabatter Högakusten

    Medlemmar

    Bli medlem i NMH Medlemsinloggning