Norrlands motorhistoriker

Skellefteåsektionen

Skellefteåsektionen

Här finns information om vad som händer i vår sektion. I kalendern kan ni se alla våra evenemang och där finns anmälningsformulär för de aktiviteter som vi behöver veta hur många som kommer. I galleriet finns bilder från våra tidigare evenemang.

I Köp och sälj lägger ni in annonser om allt som rör hobbyn. Från startsidan kan ni logga in i vårt kombinerade medlems- och fordonsregister. Håll era uppgifter aktuella både vad gäller adress/telefon och inte minst mejladress eftersom vi ofta skicka information via E-post. Även i fordonsregistret är viktigt att ändra om ni sålt eller köpt något fordon. En dagsaktuell medlemsmatrikel finns alltid att hämta när ni loggat in.
29 februari, 2024
Månadsträff med Pitegänget i Böle 29/2

Ikväll var det knökfullt i garaget. Folk strömmade in, både från trakten och från närliggande kommuner, till slut var vi ett drygt åttiotal glada motorvänner som trängdes runt borden, och kaffe, fika och varmkorv försvann i ett nafs. Vi hade besök från våra motorvänner i Boden, bl.a Cat'z Rockabilly, som visade Rockabillykläder, tillbehör och annat […]

Läs mer
24 februari, 2024
Silverrundan Skellefteå 24/2

Norrlands Motorhistorikers vinterevenemang Silverrundan idag. En runda på drygt 10 mil i vacker vintermiljö med gamla fordon. För första gången med start och mål vid Mobackenkyrkan. Tack till alla deltagare, funktionärer och personalen på Café Mobacken som servade oss med fina lokaler, fika och mat under dagen. Och ett speciellt tack till Andreas Schutt som […]

Läs mer
21 februari, 2024
Skellefteåsektionens årsmöte

Dags igen för vårt årsmöte och avtackning av våra avgående styrelseledamöter Mats Nilsson och Thomas Holmkvist. Därefter väntade gofika och förberedelse för lördagens evenemang Silverrundan.

Läs mer
14 februari, 2024
Dagträff hos Stures Samlingar 14/2

Några bilder från dagens besök hos Stures Samlingar. Mycket trevligt att titta på och gott fika. Kul med nya ansikten som kommer till oss.

Läs mer
10 februari, 2024
Tacokväll i Skellefteå

Tacokväll i klubblokalen. Mycket trevligt och gott. Stort tack till Kicki, Elisabeth, Thomas och P-O som fixat allt för oss ikväll.

Läs mer
7 februari, 2024
Vinter och vår på Café Mobacken i Skellefteå

Trevligt att komma till Mobacken även på vintern. Några av oss besökte Café Mobacken ikväll. Nu öppet varje onsdag kl. 16-19. Jättegoda parisare och gofika i fin miljö.

Läs mer
25 januari, 2024
Månadsträff med Pitegänget i Böle 25/1

Efter jul, nyår och en lång, KALL, mörk Januari var det ikväll äntligen dags för vårterminens första månadsträff i Böle. Ett sextiotal glada människor hade tinat fram, och på parkeringen hittade vi till och med ett entusiastfordon (eller kanske två, allt beroende på hur man klassificerar sparkstöttingen :)). Mycket surr och skratt, ljudnivån var stundtals […]

Läs mer
1 2 3 66