Norrlands motorhistoriker

Lyckselesektionen

Lyckselesektionen

Klubben för dig som gillar gamla motorfordon, rallyn, träffar, garagebesök och mycket annat!
10 juni, 2024
Motorhistoriska dagen i Lycksele

I ett bekvämt sommarväder firades Motorhistoriska och tillika National dagen traditionalenligt på Gammplatsen i Lycksele. Själv fick jag äran att bära våran NMH- flagga i paraden. Dagen avslutades med en tipsrunda med våra gamla fordon som följdes av en gemensam middag. Arr. i samarbete med Vuxenskolan.

Läs mer
25 mars, 2024
Moderklubbens årsmöte i Umeå 23/3

Norrlands Motorhistorikers årsmöte inleddes med besök på Eliza skotermuseum med mycket roligt att titta på. Trevligt  med mycket nostalgi att titta på. Därefter lunch och årsmöte på Scandic Syd. Här några bilder från dagen:

Läs mer
9 mars, 2024
VinterRundan i Lycksele

I ett fint vinterväder 2:a lördagen i mars genomfördes VinterRundan i Lycksele. 60-talet entusiaster fördelade på 25-talet fordon hade en fantastisk dag. 1:a Patrik Risberg 2:a Per Samuelsson 3:a Jessika Munther. Arr. i samarbete med Vuxenskolan.

Läs mer
6 februari, 2024
Lycksele-sektionens Hotingresa

Första lördagen i februari åkte 20-talet medlemmar i Lycksele-sektionen till Ivars Bilmuseum i Hoting. Bussen kördes tryggt av Björn Larsson som på hemvägen stannade till på Camp Dorotea för middag. Trevlig utflykt värd att minnas.

Läs mer
11 december, 2023
Julfest Lycksele-sektionen

Söndagen den 10 december körde 40-talet medlemmar dom 3 milen till Rusksele för att äta Julbord på Restaurang 363:an. God mat och trevlig stämning gjorde alla glada och nöjda detta sista evenemang 2023. Arr. i samarbete med Medborgarskolan.

Läs mer
31 oktober, 2023
Vårt rullande kulturarv måste räddas!

EUs ELV-förordning hotar fordonshobbyn – var med och skapa opinion! Motorhistoriska Riksförbundet har mottagit Regeringskansliets remiss om EU-kommissionens förslag att ändra det nuvarande ELV-direktivet, som är en rekommendation, till en förordning som blir tvingande och ska gälla för alla fordon inom EU.Förslaget, som det nu är utformat, innebär stora negativa och långtgående konsekvenser för bevarandet […]

Läs mer
18 september, 2023
Lycksele-sektionens Norge-resa

Lycksele-sektionens avslutning på sommarsäsongen 2023 blev en bussresa till städerna Mosjön och Mo i Rana i Norge. Förutom många glada skratt och trevliga upplevelser så besökte vi ett Traktormuseum och ett Motorcykelmuseum. Bilderna får tala för sej själva, för roligt det hade vi. Arr. i samarbete med Medborgarskolan.

Läs mer
1 2 3 9

Evenemang Lycksele

21 jun
21 jun 24
03 jul
10 jul
20 jul
20 jul

Medlemsrabatter Lycksele

Medlemsrabatter

Medlemmar

Medlemsinloggning Bli medlem i NMH