Norrlands motorhistoriker

Lyckselesektionen

Lyckselesektionen

Klubben för dig som gillar gamla motorfordon, rallyn, träffar, garagebesök och mycket annat!
6 februari, 2024
Lycksele-sektionens Hotingresa

Första lördagen i februari åkte 20-talet medlemmar i Lycksele-sektionen till Ivars Bilmuseum i Hoting. Bussen kördes tryggt av Björn Larsson som på hemvägen stannade till på Camp Dorotea för middag. Trevlig utflykt värd att minnas.

Läs mer
11 december, 2023
Julfest Lycksele-sektionen

Söndagen den 10 december körde 40-talet medlemmar dom 3 milen till Rusksele för att äta Julbord på Restaurang 363:an. God mat och trevlig stämning gjorde alla glada och nöjda detta sista evenemang 2023. Arr. i samarbete med Medborgarskolan.

Läs mer
31 oktober, 2023
Vårt rullande kulturarv måste räddas!

EUs ELV-förordning hotar fordonshobbyn – var med och skapa opinion! Motorhistoriska Riksförbundet har mottagit Regeringskansliets remiss om EU-kommissionens förslag att ändra det nuvarande ELV-direktivet, som är en rekommendation, till en förordning som blir tvingande och ska gälla för alla fordon inom EU.Förslaget, som det nu är utformat, innebär stora negativa och långtgående konsekvenser för bevarandet […]

Läs mer
18 september, 2023
Lycksele-sektionens Norge-resa

Lycksele-sektionens avslutning på sommarsäsongen 2023 blev en bussresa till städerna Mosjön och Mo i Rana i Norge. Förutom många glada skratt och trevliga upplevelser så besökte vi ett Traktormuseum och ett Motorcykelmuseum. Bilderna får tala för sej själva, för roligt det hade vi. Arr. i samarbete med Medborgarskolan.

Läs mer
2 september, 2023
Medlemsrabatter Lycksele
Läs mer
1 augusti, 2023
MotorVeckan i Lycksele 2023

MotorVeckan 2023 i Lycksele blev en höjdare som vanligt. Massor av bilar, massor av motorcyklar, massor av mopeder och massor av folk....Tack till alla er som kom! Resultat Lyckselerundan: 1 Kent Nilsson Tannsele Lycksele 2 Eric Lennartsson Svallet Umeå 3 Esbjörn Eliasson Karonsbo Lycksele Längsta färdsträcka: Fred Johansen Foto: Erland Andersson Arr. samarbete med Medborgarskolan

Läs mer
23 juli, 2023
Resultat Klassikerträffen Lycksele 2023

Resultat från Klassikerträffen i Lycksele 2023 Moped: Magnus Bäckman Knaften, Monark MC: 1:a Tomas Ullberg Umgransele, Heinkel Trojan 2:a Mikael Nordström Umeå, Husqvarna (Svart) 3:a Lars Erik Nilsson Lycksele, Husqvarna (Röd) Bil: 1:a Rickard Önhult Lycksele, Volvo PV 2:a Kent Green Skellefteå, VW 1500 3:a Johan Helmersson Örträsk, Volvo "Sugga"

Läs mer
1 2 3 8