(h)Julgröt på Solängets resturang - Övik

Hela 107 personer (dvs fullbokat) hade anmält sitt intresse till denna (h)julgröt med skinkmacka och kaffe på Solänget. Under kvällen såldes även lotter till förmån för Willefonden och prisbordet var uppradat med många fina saker, priser som skänkts från Lättelement, BYGMA, ICA Supermarket i Själevad, Föreningarnas hus i Örnsköldsvik m fl. Ett och annat bord kammade hem både 2 och 3 (kanske flera) vinster. Efter inmundigandet av gröten så var det dags för QUIZ i form av jullåtar på kazoo med Staffan P Norberg! Kanske inte det lättaste men Arne F var den som i alla fall var snabbast på drygt 4-5 sekunder med "Hej mitt vinterland". Vi får tacka de ansvariga för en trevlig kväll!

Det kom ett värmande tack från Willefonden, så här skrev de:

Willefonden
Ni är helt otroliga, så fantastiskt fina och varma människor!
Tänk bara, när ni har er (H)julgröt 🙂 så tänker ni på Willefonden och alla barnen med odiagnostiserade hjärnsjukdomar! Vi är så otroligt tacksamma!
Jag är mamman som bildat Willefonden tillsammans med min man Mikk, efter att våra tre yngsta barn dött i en odiagnostiserad hjärnsjukdom. Wille dog 16 år gammal. Ett år efter att Wille dött, dog lillskruttan Emma hon blev bara sex år gammal. Efter ytterligare två år dog Hugo, han blev bara tio år. På tre år dog våra tre yngsta älskade barn. När Wille dog bildade vi Willefonden för att vi ville hjälpa alla barnen som har odiagnostiserade hjärnsjukdomar. NU gör vi allt vi kan för att hjälpa barnen med odiagnostiserade hjärnsjukdomar och därför värmer det i hela mitt mammahjärta när ni har lotterier för Willefonden
 
Ett stort stort innerligt tack från Willefonden till alla er som arrangerat (h)julgröten, alla ni som deltagit och alla ni som köpt lotter!
Önskar er alla en riktigt God (H)jul och Gott Nytt År
Helene och Mikk Cederroth / Willefonden