Bussresa till Härnösands bilmuseum & Hernö Gin

En buss fullastad med bilentusiaster påbörjade sin resa i strålande höstsol från Ö-vik den 19 september, med en förväntan likt barn på julafton. Väl framme hos Calle Lundqvist på Härnösands bilmuseum blev vi mottagna på ett sätt som gjorde att våra ögon blev lindrigt sagt stirriga över det vi kunde skönja innanför väggarna. Calle såg säkert detta och lät lugna ner oss med gott fika. Efter en mycket god information tog han oss runt i detta fantastiska nostalgihav med bilar och fordon av allehanda märken och årsmodeller.

När vi, ett drygt fyrtiotal, hungriga bilentusiaster kom till Highway Hotel & Restaurant blev vi snabbt serverade av deras trevliga personal, med ett flyt som är värd allt beröm! Maten var mycket välsmakande vilket gjorde att hela flocken lugnade ner sig inför det planerade besöket hos Hernö Gin.

På Hernö Gin tog Johan emot oss och visade på ett professionell vis sitt eleganta Gin destilleri. Vi var alla mycket imponerade över den fantastiska framgång de fått under den relativt korta tid de verkat!

Vi från Norrlands Motorhistoriker
Örnsköldsvikssektionen vill framför ett stort tack för en trevlig dag till Calle på Härnösands bilmuseum, Mari på Highway Hotel & Restaurant samt Johan på Hernö Gin som gjorde att dagen blev så lyckad!